Opskrift på en af de bedste tomatsupper jeg har smagt!
Næste gang du laver hamburgerryg og koger den, så smid 2 løg ned i vandet som den koger i, og tag herefter vandet fra som hamburgerryggen har kogt i! Så har du stort set alt hvad der skal bruges til at lave en omgang tomatsuppe et par dage efter.. :)
Jeg plejer normalt at lave dobbelt portion. Så vil der ca. være mad til 4 mennesker i 2 dage.
Her er hvad du skal bruge:
25 gram smør/margarine
1/4 tsk karry
1/2 tsk paprika
1/2 tsk chilli pulver eller cayennepeber
1/4 liter tomatpuré
1/2 liter suppe
35 gram pasta
1/4 liter mælk eller fløde
1) Fedtstoffet smeltes i en gryde.
2) Når fedtstoffet er smeltet helt, puttes Karryen, chillipulveret og paprikaen i gryden med smør og svitses i ca et minut.
3) Tomatpuré og skyen/suppen hældes nu i i blandingen af smør og krydderier og bringes i kog.
4) Herefter skal fløden/mælken i. Jeg burger som regel 18% madlavnings fløde.
5) Til sidst skal pastaen puttes i og koges i suppen efter anvisning på pakken. Nu er suppen sådan set færdig. Hvis du synes at suppen er for tynd, kan man hælde noget mel jævning eller brun sovsejævner i indtil den har den tykkelse man synes den skal have. Der smages til med salt og peber.
Serveres med lidt revet ost på toppen, og et stykke flute med smør til :)
OBS! Suppen kan også laves af en kraftig kalve, okse eller hønsesky.
Næste gang du laver hamburgerryg og koger den, så smid 2 løg ned i vandet som den koger i, og tag herefter vandet fra som hamburgerryggen har kogt i! Så har du stort set alt hvad der skal bruges til at lave en omgang tomatsuppe et par dage efter.. :)
Her ses hamburgerryggen som koges med løg.
Her er hvad du skal bruge:
25 gram smør/margarine
1/4 tsk karry
1/2 tsk paprika
1/2 tsk chilli pulver eller cayennepeber
1/4 liter tomatpuré
1/2 liter suppe
35 gram pasta
1/4 liter mælk eller fløde
1) Fedtstoffet smeltes i en gryde.
2) Når fedtstoffet er smeltet helt, puttes Karryen, chillipulveret og paprikaen i gryden med smør og svitses i ca et minut.
3) Tomatpuré og skyen/suppen hældes nu i i blandingen af smør og krydderier og bringes i kog.
4) Herefter skal fløden/mælken i. Jeg burger som regel 18% madlavnings fløde.
5) Til sidst skal pastaen puttes i og koges i suppen efter anvisning på pakken. Nu er suppen sådan set færdig. Hvis du synes at suppen er for tynd, kan man hælde noget mel jævning eller brun sovsejævner i indtil den har den tykkelse man synes den skal have. Der smages til med salt og peber.
Serveres med lidt revet ost på toppen, og et stykke flute med smør til :)
OBS! Suppen kan også laves af en kraftig kalve, okse eller hønsesky.





Ingen kommentarer:
Send en kommentar